avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Completare contract vanzare-cumpărare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Completare contract vanzare-cumpărare auto

În căsuțele A,B,C ale modelului 2016 contract vanzare cumpărare auto,trebuiesc completate de mine,sau de către primării,etc..?Eu trebuie sa completez doar 1,2,3,4,5?Doresc sa fac singur acest contract,din această cauză cer ajutor.Multumesc
Mergeti cu formulatrul la un ghiseu de incheiere acte auto pentru ca nou avem in fata formularul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de v/c auto completat pe formular descarcat de pe net cyan cyan Pentru radierea fiscala de catre vanzator si inregistrarea la fisc a vehicului de catre cumparator este valabil contractul de v/c auto daca se completeaza un ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism - contractul nu respecta modelul 2016 itl 054 cristi_o75 cristi_o75 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu prezentarea pasilor de urmat in vederea radierii unui autoturism vandut, in urmatoarea speta: - in 05.oct.2023 am ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare auto sc catre pers. fizica - model de contract trandafir2 trandafir2 Buna ziua, O firma vinde un auto unei persoane fizice, pentru care intocmeste factura. Intre cele doua parti trebuie intocmit si un [b]Contract de vanzare ... (vezi toată discuția)