avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minciuni în timpul procesului de partaj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minciuni în timpul procesului de partaj

Sunt intr un proces de partaj , iar fostul meu sot a mintit cu nerusinare ca nu am avut o relatie de sot si sotie si ca nu am locuit niciodata impreuna. Am locuit impreuna din 2001 pana in 2014, fiind casatoriti legal din 2004 pana in 2014 cand am introdus actiune de divort care s a definitivat in 2016. Intrebarea mea este: ce trebuie sa fac sa l bag la marturie mincinoasa in conditiile in care pot dovedii ca minte? Se deschide un alt dosar la cererea mea pentru aceasta actiune? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Tuty1983 , utilizator 21:52, 18 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sotul nu a fost martor in proces, ci parte reclamanta sau parata, astfel ca nu pateste nimic daca nu spune adevarul. Doar martorii raspund pentru declaratii dupa depunerea juramantului.
Multumesc , doamna av. Cazacu Ioana! Ma gandeam ca nu se poate face nimic.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu peripeti Rodica Ciobanu Rodica Ciobanu O persoana (sotia) afla ca pe rolul judecatoriei X a fost deschis o actiune de divort, prin care sotul solicita desfacerea casatoriei din vina exclusiva a ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa albert56 albert56 Buna ziua! In timpul procesului de partaj unul din martorii sotiei am mintit cu nerusinare lucru ce poate fi probat usor cu martori. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa caradis caradis Buna ziua. Am pierdut un proces de renta viagera la care unul dintre martori a mintit spunand ca se cunostea cu sotul femeii deoarece au lucrat impreuna. Si ca ... (vezi toată discuția)