avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Am doi copii, baietul a facut 2 ani si 3 luni, fetita are 9 luni. Pana in ianuarie am primit indemnizatia de crestere copil pentru amandoi, dar nu am stiut ca dupa implinirea primului copil a varstei de 2 ani trebuie sa refac dosarul pentru a putea primi in continuare pentru fetita asa ca din ianuarie nu am mai primit nimic. Am astept 2 luni crezand ca a aparut o problema la ei cu bani si in aprilie am zis hai sa intreb sa vedem ce se intampla. Asa ca am aflat ca trebuia sa refac dosarul si ca banii de pe ianuarie, februarie si martie nu-i voi mai primi. Cum e posibil asa ceva? Nu am stiut ca trebuia refacut dosarul, dar sa iei indemnizatia copilul pentru 3 luni nu mi se pare corect. As putea sa fac ceva sau totul e pierdut ?

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil gheru gheru Buna seara!Fetita mea implineste 2 ani pe 16 aprilie 2017.Eu intentionez sa ma reintorc la munca cu data de 1 februarie adica cu 60 de zile inainte de ... (vezi toată discuția)
Termen depunere acte pt șomaj după terminare ccc Andrei gusatu Andrei gusatu Bună ziua, în 28.12.2015 soția a noscut o fetita, ulterior în ianuarie 2016 am depus actele pentru indemnizația de creștere a copilului urmând sa ... (vezi toată discuția)
Recalcularea indemnizatiei crestere copil bogdana_trambitas bogdana_trambitas Am un copil nascut in iunie 2008, iar in octombrie 2008 mi-am reluat activitatea, urmand ca in februarie sa intru iar in concediu de ingrijire copil ... (vezi toată discuția)