avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stampila hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Stampila hotarare definitiva

Buna unde primesc stampila pentru hotararea definitiva pentru un dosar penal pentru conducerea fara permis si dureaza mult timp asta si ce acte sunt necesare????
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 19:24, 18 Aprilie 2019
Buna seara. Dupa ce vi se comunica hotararea, dupa ce trece termenul de 30 zile pentru apel, abia pe urma mergeti la arhiva judecatoriei/tribunalului faceti cerere de legalizare, platitit 5 lei pentru fiecare exemplar( la posta, CEC in contul judecatoriei/tribunalului), si va comunica de acolo cand sa mergeti sa luati hotararea care are mentiunea ramasa definitiva prin neapelare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort definitiva si irevocabila Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde vad pe sentinta de divort ca este definitiva si irevocabila? Va multumesc (vezi toată discuția)
Definitiva si irevocabila goldfish goldfish cum procedez ca sa obtin pentru o hotarare, sa fie scris pe ea, mentiunea [b]definitiv si irevocabil?[/b] mentionez ca de 1 an nu s-a facut nici apel, nici ... (vezi toată discuția)
Plangere pierduta, apel neexercitat, data depunere permis iosif1969 iosif1969 in 2015 mi sa retinut permisul pt 30 zile da am facut contestatie si am avut proces in data de 08.04.2016 am pierdut procesul da am avut drept de apel si nu am ... (vezi toată discuția)