avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal, permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal, permis suspendat

Buna seara. Am 45 de ani, lucrez in agricultura și din asta îmi întrețin familia. Am doi copii. In 2013 am fost surprins de radar in localitate cu viteza de 109km. Ajutat de cineva am reușit sa recuperez permisul și sa nu rămân fără el. Însă am inteles ca dosarul se va judeca. Pana in 2017, am mai avut probleme cu permisul/politia , Ba chiar l am schimbat ca mi expirase, dar nu m a anunțat nimeni niciodată ca dosarul este încă in proces. In 2017, luna Iulie am primit notificare prin care mi se solicita ca in luna Iulie sa depun permisul pentru 4 luni. In luna octombrie, a aceluiași an, am fost nevoit sa plec cu soacra mea sa o duc la o clinica din alt județ pentru ca trebuia sa ajungă urgent, având probleme de sănătate. M a oprit politia, iar eu am mintit ca nu am actele la mine. După ce am plecat de lângă ei, am sunat pe cineva și nu am mai condus eu(stiu ca asta nu conteaza, dar vreau sa zic ca nu am mai continuat drumul.. fiind speriat și disperat). La câteva săptămâni am fost sunat de poliție ca au descoperit ca aveam permisul suspendat. M am dus personal la secție Și am recunoscut fapta. De atunci nu am mai stiut ce se întâmpla cu permisul meu, sau dacă mi au făcut dosar. Am încercat sa depun cerere pentru dovada dar mi a fost respinsă. In anul următor, adică 2018, eram cu fata mea, ea conducea, am lăsat o la scoala și am vrut sa duc masina intr o parcare in apropiere sa o aștept, însă din nou am fost prins de poliție. Am fost la secție, am recunoscut fapta, la fel, nu mi au zis nimic despre ce o sa se intample. De un an și 9 luni, nu am permis, probabil doua dosare penale pentru conducerea cu permisul suspendat, dar nu stiu absolut nimic despre dosare, in ce stadiu sunt, care este pedeapsa, Dacă mai pot da de permis. Țin sa reamintesc ca traim doar din agricultura, nu avem servicii nici eu, nici soția. Iar permisul mi este necesar pentru a desfășura marfa, și a merge la piata. Mi-este foarte greu sa plătesc și șofer zilnic, sa întrețin și doi copii. Sunt disperat. Am încercat sa vorbesc cu p avocata, dar m am ales doar cu vorbe N vânt Și cu banii luați
Ar fi bine sa aveti si avocat ca sa va ajute.
Ati putea scapa fara o condamnare penala care ar duce la cazier si la anularea permisului.
Avocatul ar putea sa va ajute si sa reusiti sa obtineti mai repede permisul.
Ar fi insa bine sa vorbiti cu avocatul daca se pricepe la urgentari mai inainte de a-l plati intrucat in caz contrar nu cred ca va reusi.
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua dosare penale Alexandraa16 Alexandraa16 Buna seara. Am 45 de ani, lucrez in agricultura și din asta îmi întrețin familia. Am doi copii. In 2013 am fost surprins de radar in localitate cu viteza ... (vezi toată discuția)
Dosar uitat de autoritati manolca manolca Buna ziua, Ma confrunt cu o problema urata de ceva vreme. Pe data de 1 August am fost retinut de catre Sectia 17 Politie Bucuresti pentru suspiciune de ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si fals privind identitatea ajutor ! antonmih01 antonmih01 Buna ziua si ma scuzati de deranj dar am ajuns intr-o situatie disperata in sensul ca nu mai pot dormi de cateva nopti si am ajuns la concluzia ca am facut ... (vezi toată discuția)