avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilete la ordin pierdute
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilete la ordin pierdute

Am pierdut câteva bilete la ordin iar banca pentru a închiderea contului curent cere hotărâte judecătorească pentru instrumentele de plata pierdute.
M ar ajuta un model de cerere sau declarație pe care sa o depun la tribunal prin care anunț pierderea biletelor și cer anularea lor.
Mulțumesc frumos anticipat!

Alte discuții în legătură

Anulare bo pierdute mirela-cornelia mirela-cornelia Buna ziua, am o problema foarte mare. Firma de curierat prin care am trimis 3 bilete la ordin, mi-a pierdut plicul. Am anuntat la banca problema aparuta si ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin (document cu regim special) societate comerciala carpaho carpaho Daca o societate (furnizor) a emis un Bilet la Ordin pentru o alta societate (Client) si a trimis acest Bilet la Ordin societatii(client) dar acesta la ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin furate si introduse in banca de autor Mobirent Mobirent Pe scurt, autorul parteneri de afaceri la un momentdat, a intrat in posesia unor bilete la ordin ( 2 la nr), in mod fraudulos, sustragandu-le din mapa ... (vezi toată discuția)