avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registrul de evidenta fiscala PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registrul de evidenta fiscala PFA

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog daca in cazul unui PFA, inregistrarile in Registrul de evidenta fiscala se efectueaza in ordine cronologica pe aceeasi pagina si veniturile si cheltuielile deductibile aferente unei categorii de venit
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:11, 19 Aprilie 2019
Acolo treceti totalurile din anul fiscal pe tipuri de venit si de cheltuieli deductibile si nu are rost sa discutati de o anumita ordine cronologica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru ionzanfir ionzanfir ce se completeaza in registr.de evid.fiscala,parerile sant impartite:chelt.si veniturile trimestrial doar totalurile si impozitul calc.16% (vezi toată discuția)
Explicatii deduceri cheltuieli pfa ciprianism ciprianism Buna ziua, am si eu niste nelamuriri cu privire la cum sunt deduse anumite cheltuieli la PFA. 1. De ex. cheltuielile cu auto in valoare de maxim 50% ... (vezi toată discuția)
Completare formular 200 pt anaf delfinut delfinut Am ceva nelamuriri cu privire la completarea formularului 200, de vreo 3 ani de cand desfasor activitatea cu acest PFA, il cam completez dupa cum mi se pare ... (vezi toată discuția)