avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie civila in strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie civila in strainatate

Buna ziua! Eu si prietenul meu urmeaza sa plecam in vacanta in spania si ne-am gandit sa oficializam casatoria civila la ambasada spaniei. Este posibil? Ce documente ar fi necesare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:38, 16 Mai 2019
Buna serara. Spania este mare. Daca nu ma insel aceste informatii le puteti afla de pe site-ul Ambasadei Roamne in Spania. Daca vreti sa va casatoriti aici la Ambasada Spaniei alta poveste :)
Barcelona,mai exact

Corina89 a scris:

Buna serara. Spania este mare. Daca nu ma insel aceste informatii le puteti afla de pe site-ul Ambasadei Roamne in Spania. Daca vreti sa va casatoriti aici la Ambasada Spaniei alta poveste :)

La ambasada puteti apela doar daca faceti dovada ca aveti adresa de rezidenta in Spania. Nici la primarie nu puteti fara a avea acte de sedere legala, asa ca nu prea cred sa reusiti. Dar sa ne scrieti daca ati gasit o solutie. [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2019
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta sau permis de sedere in spania - barcelona claudia_nicolau claudia_nicolau Buna ziua! Tocmai mi-am finalizat studiile doctorale in Romania, si din motive personale (logodnicul meu locuieste in Barcelona), m-am hotarat sa sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu o persoana siriana Raluca123456789 Raluca123456789 Buna seara Eu si prietenul meu ne-am cunoscut acum vreo 4 ani , eu am mers in Siria sa ii cunosc familia cu 2 ani in urma si am decis sa ne casatorim , insa ... (vezi toată discuția)