avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum as putea sa-mi recuperez vechimea in munca, daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum as putea sa-mi recuperez vechimea in munca, daca nu mi-a fost raportata reluarea activitatii

Buna ziua!
In decembrie mi-am luat cateva zile de concediu fara plata si pe durata acestuia mi-a fost suspendat contractul de munca.
Pe parcursul ultimelor luni, ori de cate ori am incercat sa iau un credit am constat ca nu mi-a fost raportata reluarea activitatii, desi mi-au fost virate toate salariile si contributiile.
Exista dovezi. Declaratia 200 si Raportul per salariat.
Pana la urma creditul mi-a fost aprobat doar cu derogare.
Cum pot sa procedez ca sa-mi recuperez vechimea in munca din ultimele luni, nici acum nefiindu-mi raportata reluarea activitatii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 24 Mai 2019
Aveti decizie de incetare a suspendarii c.i.m. ?

De unde stiti ca nu este raportata?
Nu am. Nu exista asa ceva. Singura decizie emisa a fost cea de suspendare a contractului de munca. In cadrul firmei la care lucrez serviciile de raportare catre autoritati au fost externalizate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
cuvantuleputere, utilizator
Exista o singura colega la HR care le transmite actele, pe care apoi firma respectiva le raporteaza autoritatilor. De asemenea aceasta firma se ocupa de plata salariilor si a contributiilor. Colega le-a transmis doar decizia de suspendare. Dar salariile si contributiile aferente au fost virate in continuare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
cuvantuleputere, utilizator
In interogariile pe care banca le-a facut la ANAF apare doar suspendarea contractului de munca, nu si incetarea suspendarii.
Solcitati in scris angajatorului sa va comunice decizia de incetare a suspendarii ... in caz de refuz, sesizati ITM-ul/ Inspectia Muncii.

Alte discuții în legătură

Poate o firma sa solicite despagubiri de la un angajat care nu a raportat la itm la timp o decizie de incetare a suspendarii unui contract de munca, iar acest lucru a dus la aplicarea de amenzi cuvantuleputere cuvantuleputere Poate o firma sa solicite despagubiri de la un angajat care nu a raportat la ITM la timp o decizie de incetare a suspendarii unui contract de munca a unui alt ... (vezi toată discuția)
Lipsa cerere incetare suspendare cim la terminarea cic carmenbn carmenbn O salariata trebuie sa se prezinte la lucru a doua zi dupa terminarea CIC pana la 2 ani,cu o cerere de incetare a suspendarii CIM.I s-a cerut,totodata,si ... (vezi toată discuția)
Sesizare la itm Muresan Felicia Muresan Felicia Sotul meu vrea sa faca o sesizare la ITM deoarece firma l-a obligat sa lucreze normal pe perioada somajului tehnic si nu a primit toate drepturile salariale ... (vezi toată discuția)