avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum trebuie să procedez pentru ca sa fac un recurs la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum trebuie să procedez pentru ca sa fac un recurs la o hotărîre judecătorească?

Eu sunt bolnav de neoplasm gastric adica o tumora maligna de gradul 3 am facut cerere pentru handicap si a fost respinsă pe motiv ca nu ma incadrez in Ordinul nr.762/31.08.2007;al M.M.F.E.S si Ordinul nr.1992/19.11.2007 dupa care am facut contestație si mi sa respins pe motiv ca nu ma incabrez in Ordinul nr.762/1992/2007. Întrebarea mea este cum să procedez pentru a face recurs?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
Ciobanita Ciprian Vasilică, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 12:31, 21 Aprilie 2019
angajati-va avocat. e mult de explicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

neincadrare in grad handicap - cancer , mastectomie Arnaud Arnaud Buna ziua, Am fost diagnosticata cu neoplasm mamar in situ, grad III B in 2021, am inceput tratamentul chimioterapeutic, urmat de mastectomie, fiind ... (vezi toată discuția)
Care sunt bolile pt gr de handicap gupy31 gupy31 am avut o nefrectomie partiala la rinchi pt ca am avut o tumoara carcinoma .ma pot i ncadra intrun grad de handicap ?am depus actele si mi sa comunicat ca nu ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Mathushalem Mathushalem Va rog sa ma lamuriti, in masura in care acest subiect va este cunoscut, daca o persoana de 26 de ani care sufera de cancer al sanului, operat prima oara in ... (vezi toată discuția)