avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cheltuielile deductibile diurna externa Italia
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cheltuielile deductibile diurna externa Italia

Care sunt cheltuielile decontate cu diurna externa in Italia? Diurna este 87,5 eur, masa sevita= ? Si transportul in Italia=? Fara masina de serviciu?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:04, 4 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Diurna este o suma pentru care nu se cer documente justificative. Toate celelalte cheltuieli facute si la care aveti documente sunt deductibile, conform legii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2019
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi diurna pentru deplasare in exteriorul tari. tanasiecristian tanasiecristian Buna ziua.am avut contract de munca cu o firma de transport din Romania desfasurindu-mi activitatea pe teritoriul U.E. vreau sa intreb daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea angajatorului de a plati diurna ordogszabi ordogszabi Buna ziua, Firma la care lucrez are a politica diferita la acordarea diurnei catre angajati pentru deplasarile in strainatate. Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu pentru cheltuieli nedecontabile iuliandanescu iuliandanescu Buna ziua, Am avut o delegatie in Anglia (Londra) fara diurne, ni s-au virat bani in conturile personale in schimb pentru a achita mesele. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)