Bună ziua, vreau să cumpăr un teren de la primărie la licitație, cum pot afla dacă mai sunt ofertanți ca să știu cât să cresc oferta mea? Aceste oferte se depun la registratură în plic, înainte de licitație, fără ca nimeni să știe câte persoane sunt dispuse să liciteze și cât oferă fiecare. De unde să știu eu cât să măresc miza, dacă ofertele se depun în plic, o singură dată? Ne cheamă la ședința de licitație pe toți abia când se deschid plicurile cu oferta fiecăruia. Ce licitație este și asta? Mulțumesc mult.
Da ! Asa se face o licitatie ! Daca ati sti cat ofera ceilalti participanti, n-ar mai fi licitatie si cativa organizatori ar merge la "facultatea" Jilava.
Atunci aceasta nu mai este o licitație, ci un joc de noroc. Eu de pildă aș putea oferi mai mult dacă aș ști cât oferă fiecare, sau aș putea să renunț. Este clar o mânăreală autohtonă.
Concurenta neloiala
zaganescu
O firma care participa la o licitatie care nu este cu strigare ci cu oferta econimica depusa in plic inchis poate fi asociat la o alta firma participanta? Cei ... (vezi toată discuția)