avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... problema la schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

problema la schimbare buletin

Tatal meu a scimbat buletinul de curand. Problema este ca el avea in trecut numele cu î si acum il are cu â, pentru ca asa era initial in certificatul de nastere. Toate actele le avea cu î. Cum procedam, pentru a nu schimba toate actele anterioare, inclusiv certificatul de casatorie, acte de proprietate? Plus ca trebuie sa se opereze in mai si sper ca nu va avea probleme la internare.

Alte discuții în legătură

Vreau sa revin la numele din urma zehra123456 zehra123456 sınt cetatean roman si sint casatorita cu cetatatean turk locuiesc de 17 ani in turcia am doi copii şi sint si cetean turc in acelaş timp intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Schimbare a numelui din oficiu. Flor stan Flor stan Este legal sa imi schimbe numele de familie, cei de la Starea civila? Menționez ca nu am facut nicio solicitare nici eu nici soțul meu. Au schimbat 3 litere ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume luiza44 luiza44 Doresc sa va intreb cum sa procedez? In urma divortului am ramas cu numele fostului sot au trecut 10 ani de la divort eu nu mai doresc sa port numele lui ... (vezi toată discuția)