avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in CCC.Pierd indemnizatia daca ma inscriu la o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in CCC.Pierd indemnizatia daca ma inscriu la o scoala postliceala?

Buna ziua.
O scurta intrebare am:
Daca acum sunt in Ccc si doresc sa ma inscriu la toamna la o scoala postliceala,pot sau pierd indemnizatia?Mentionez ca am intrat in CCC de jumatate de an.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: hello1987 , utilizator 23:10, 22 Aprilie 2019
Nu pierdeti indemnizatia daca va inscrieti la o scoala postliceala.
Stiind ca si perioada studiilor se considera ca si vechime in munca,credeam ca se suspenda indemnizatia si e ori una,ori alta.Ori stau in Ccc acumuland vechime,ori merg la studii dar atunci nu mai primesc banii.
Va multumesc mult!
Legea nu va interzice faptul ca , pe durata CCC sa urmati cursurile unei institutii de invatamant.

Perioada studiilor nu este considerata vechime in munca.
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am inteles.Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime oana8989 oana8989 buna ziua,imi puteti spune,va rog,daca scoala postliceala se adauga la vechime?multumesc (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului enipopute enipopute Buna ziua,as avea si eu o intrebare,am o fetita de 2 si 5luni,dupa ce am terminat concediul cu ea am intrat in somaj pentru ca firma unde lucram a intrat in ... (vezi toată discuția)