avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se va întâmpla mai departe?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se va întâmpla mai departe?

Buna ziua.
După 2 condamnari penale, respectiv o amenda de 3600LEI si o a 2-a condamnare 1 an si 4 luni cu suspendare, ambele penteu conducere sub influenta alcoolului.

De curand, individul a fost prins în trafic conducand cu permosul anulat si cu o imbibatie de 0.99mg/l in aerul expirat.

Ce șanse avem pentru el să nu fie condamnat cu executare?
Cel mai recent răspuns: Flavius Ciprian , utilizator 13:37, 28 Aprilie 2019
0%
Avem nevoie de un avocat din mun. Dorohoi jud.Botosani sau împrejurimi pentru reprezentare. Este cineva disponibil pentru proces atunci cand va avea loc? Va rog sa ma contactati.
Depinde de condamnarea cu suspendare. Daca faptele sunt concurente, sunt sanse la suspendare. Daca a doua e recidiva post condamnatorie, nu mai e nici o sansa.
Incercati sa contestati rezultatele de la probele de sange, cine stie...
Condamnarea cu suspendare a ramas definitiva în 22 Aprilie 2018. A fost condamnat la 1 an si 4 luni cu suspendare si 2 ani supraveghere prin serviciul de probațiune. A avut si 200 de ore de muncă în folosul comunității pe care le-a executat.
De această dată a fost prins cu permisul anulat și 0.99 alcool pur in aerul expirat. El sustine ca a consumat 6 beri la 0.50ml și i se pare extrem de mare îmbibația alcoolică.

Ana-Maria Dutescu a scris:

Depinde de condamnarea cu suspendare. Daca faptele sunt concurente, sunt sanse la suspendare. Daca a doua e recidiva post condamnatorie, nu mai e nici o sansa.
Incercati sa contestati rezultatele de la probele de sange, cine stie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie Floryyyn Floryyyn Buna ziua.Am o mare rugaminte la dvs. Va rog sa-mi spuneti si mie ce as putea sa patesc daca am fost implicat intr-un accident rutier. Am lovit in spate o ... (vezi toată discuția)
Alcolemie Mihaela03 Mihaela03 Buna ziua!Ce sentinta ar putea fi data unui sofer care a condus in stare d ebrietate avand o alcolemie d 0,92.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Alcool la volan- savarsirea infractiunii in termenul de incercare- consecinte ionut2017 ionut2017 Buna ziua,un urma cu 2 ani am primit o pedeapsa de doi ani cu suspendare si 5 de incercare pt furt,de curand am fost prins baut la volan,CE mi se poate ... (vezi toată discuția)