avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imaginea curții, casei și mașinii.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imaginea curții, casei și mașinii.

Buna ziua! Am o problema. Cineva a fotografiat casa, curtea și mașina (cu tot cu număr de înmatriculare) a rudelor mele și a pus-o pe site-uri de imobiliare. Casa face parte dintr-un duplex, iar ambele case din duplex sunt cumparate. Exista vreo lege? Este legală sau nu acea poza?
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2019
Ileana257, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:31, 21 Aprilie 2019
Buna ziua,
Lege in legatura cu ce?
Este legală acea poza?
Pai nu exista interdictia de a fotografia zone din oras.
Daca in acea fotografie a aparut si o masina sau o persoana nu exista nicio interdictie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare politia locala pentru transmitere date conducator auto parcat pe locul unui abonat gorg0701 gorg0701 ziua buna tuturor ! in data de 18 iulie am vizitat niste rude in judetul Caras-Severin oras Resita parcand in apropierea blocului intro zona cu multe locuri de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am fost fotografiat cu mașina intr-o parcare de la ... liviu anton liviu anton Buna ziua,am fost fotografiat cu mașina intr-o parcare de la mooll SI apoi au pus pozele pe net.Este legal sau nu? (vezi toată discuția)
Fotografiere masini in spatiul public ionut_bucuresti_301 ionut_bucuresti_301 Buna ziua! Va rog foarte mult sa-mi raspundeti la o intrebare foarte importanta pentru mine. De luni de zile un barbat isi parcheaza masina in fata blocului pe ... (vezi toată discuția)