avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am fost fotografiat cu mașina intr-o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am fost fotografiat cu mașina intr-o parcare de la ...

Buna ziua,am fost fotografiat cu mașina intr-o parcare de la mooll SI apoi au pus pozele pe net.Este legal sau nu?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:55, 16 Februarie 2024
Da POtrivit regulamnetului GDPR este legal dacă are consimțământul dumneavoastra.
Nu are nevoi, de nicio aprobare,daca numărul de înmatriculare este blurat.
Multumesc,dar nu are acceptul meu,iar Nr masinii este la vedere
Vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu o plângere, pe care nu vă recomand să o faceți.
Pierderea lui va fi o amendă, iar a dumneavoastră depinde cum se va răzbuna pe mașină.
Buna ziua,

Postarea fotografiei fara acordul dumneavoastra, cu precadere ca este relevat numarul de inmatriculare al masinii dvs., incalca dispozitiile GDPR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare gdpr Adrian_Clar Adrian_Clar GDPR Bună ziua, Folosirea fotografiei pe cardul de acces intr-o companie/ legitimație în condițiile în care acel card este magnetic este o încălcare ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate intelectuala -fotografie cu mine folosita fara acordul meu unebellette unebellette buna ziua, Am constatat recent ca o fotografie (draguta de altfel) cu mine si un prieten, stand la o discutie intr-un parc, este folosita intr-o campanie ... (vezi toată discuția)
Postare numar de inmatriculare pe facebook lalex lalex Buna seara! Am o intrebare:venind de la tara cu masina am efectuat o depasire pe linie continua,un domn din spate mi-a facut poze la masina si la numarul de ... (vezi toată discuția)