avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract Orange

Bună seara!! In luna septembrie 2018 s au prezentat la domiciliul meu 2 angajați ai Orange.Acestia au venit cu o oferta cablu și TV prin fibra optica.Ne au prezentat oferta destul de acceptabilă și în urma discuțiilor am fost de acord cu instalarea.Aceasta oferta includea 6 luni gratuite,am dat toate datele urmând ca în câteva zile sa vina și cu contractul pt a l semna. Au venit ,au instalat dar nici până în ziua de azi nu am primit contractul.Am sunat pe cei care au făcut oferta ,ne au tot
amânat până nu au mai răspuns deloc.Am primit factura pe telefon care depășește cu mult suma ofertei făcute și înscrisă în pliantul pe care mi l au dat.De cate ori am sunat la Orange mi s a spus că acest contract este făcut de băieții din teren și ei nu știu ce să ne spună.Pe ce baza sa achit aceasta suma daca eu nu am un contract,nu am semnat nimic,nu știu ce conține acest contract.Este posibil sa mi întrerupă cablul și internetul pt că eu nu voi achita nimic până nu intru in posesia contractului..Au trecut aproape 8 luni de când aștept contractul.Ce mă sfătuiți in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Aivilo , utilizator 10:46, 22 Aprilie 2019
factura se emite in baza unui contract, cei de la telefon nu au ce sa va spuna, nu de asta ii sunati, sa va trimita contractul semnat de dvs.. asta e ideea.
Faceti plangere la protectia consumatorului si eventual si la ancom.
Mulțumesc pt răspuns,așa voi face.O zi buna !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme contract cablu tv owidel owidel Buna ziua! Stau intr-un camin de nefamilisti sii primele 4-5 luni nu am avut contract la cablu tv apoi l-am facut si nu am platit acele luni pentru ca nimeni ... (vezi toată discuția)
Abuz upc Dani1993 Dani1993 bună ziua as dori sa prezint următoarea problema și sper ca cineva sa îmi dea un sfat folositor.Problema este urmatoarea: Am avut contract cu cei de la UPC ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange sau reducere abonament ioneldrapac ioneldrapac Anul trecut in 07 iul.2009 a-m incheiat un contract de telefonie mobila cu Orange Romania ,contractul era de 20 de euro si am luat si un telefon la oferta de 5 ... (vezi toată discuția)