avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare srl-d

Buna seara!
Doresc sa deschid pe numele prietenei un srl-d, in care as vrea sa am drepturi ori asociat ori imputernicit, eu detin 50% din actiunile altei firme.. Pot sa ma asociez cu ea dupa ce deschide acest srl-d? sau ce varianta exista sa pot coordona firma? nu as vrea sa am functia de administrator. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:33, 22 Aprilie 2019
Angajati-va cu contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat, administrator, angajat chryssn2007 chryssn2007 Buna seara, As dori sa va intreb, daca in cazul in care deschid o S.C. eu si inca doi asociati, as putea indeplini functia de administrator si angajat in ... (vezi toată discuția)
Scoatere asociar din societate mihpop mihpop Sunt asociata la un SRL, eu cu 60% si celalat cu 40%. detin functia de administrator. Societatea a fost infiintata la data de 13 martie 2007, iar pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Delegarea dreptului de a semna contracte a unui srl GV GV Buna seara, Este vorba de un SRL cu 2 asociati, 50-50% cu drepturi egale, doar unul din ei fiind administrator. Doresc sa aflu, daca printro procura / ... (vezi toată discuția)