avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere remorca auto proprietar decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere remorca auto proprietar decedat

Buna ziua, Vreau sa radiez o remorca auto care este pe numele bunicului care a murit acum 19 ani si tatal meu tot plateste in fiecare an pentru ea la taxe si impozite an de an. Cum pot sa radiez aceasta remorca neavand taxa de sucesiune. Bunica mea este in viata. Am gasit cartea de identitate a masinii si certificatul de inmatriculare care nu mai are itp 15 ani.

Alte discuții în legătură

Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)
Autoturism cu mentiunea pe certificat:"auto reclamat furat la data de..." LOPY LOPY Am primit prin donatie un autoturism care are o mentiune pe certificatul de inmatriculare: auto reclamat furat la data de...am inscris autoturismul la primarie ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)