avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Acordare bonus în perioada CCC
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Acordare bonus în perioada CCC

Bună ziua,
Va rog frumos sa îmi spuneți dacă pot primi bonus pentru activitatea din perioada 01 ianuarie - 04 noiembrie 2018. Bonusul este trecut în contractul de munca și se plătește în luna mai. Eu am intrat în concediu maternitate pe 05 noiembrie și în concediu de creștere copil pe 11 martie. Mi s-a spus de la hr ca pot primi doar 3700 brut anul acesta și ca anul viitor o sa plătească restul (deși îmi expira contractul de munca în august, anul acesta).
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 22 Aprilie 2019
Pueti incasa acel bonus ... spuneti-le celor de la HR sa citeasca mai bine art.16 din OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 111/2010 AndreicaEcaterina AndreicaEcaterina Bună ziua, Va rog sa ma îndrumați în ce ar trebui sa fac în următoarea situație: în noiembrie 2018 am întrat în concediu prenatal iar în martie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu rm AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua In noiembrie 2017 am ramas insarcinata. In decembrie 2017 ziua 11 am intrat in concediu medical cod 01- 745 . Am continuat cu acelasi cod pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical risc AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Eu ma aflu in concediu de risc maternal(valabil pana la sfarsitul lunii) si ar fi 90 zile de risc ... (vezi toată discuția)