avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trebuie sa ma prezint la sectia de politie dupa ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trebuie sa ma prezint la sectia de politie dupa ce hotararea ramane definitiva?

Buna ziua, in anul 2017 am avut o altercatie in trafic cu un sofer care m a sicanat eu am luat o bata si i am spart geamul soferului si cioburile l au ranit pe fata.Ne am judecat pt ca el nu a vrut sa ne impacam si am primit condamnare 11 luni amanarea pedepsei si 2ani control judiciar am facut apel si acesta a fost respins am primit prin posta solutionarea as vrea sa stiu daca mai pot face ceva apelul este definitiv daca nu se mai poate ataca in nici un fel trebuie sa ma prezint cu hotararea la sectia de politie sau astept sa ma caute cei de la politie?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: dananatonela , utilizator 14:42, 23 Aprilie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai aveti ce cauta la politie. Mergeti la Serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul de care apartineti. Banuiesc ca aveti si niste ore de munca neremunerata in folosul comunitatii. Achitati cheltuielile judiciare.
Nu va mai implicati in nici o altercatie/infractiune cu intentie, timp de 2 ani.
Succes!
Multumesc mult!In cat timp de cand am primit comunicarea acasa trebuie sa ma prezint sau imi trimit cei de la centrul de probatiune o alta hartie in care imi spun zilele in care sa ma prezint la controlul judiciar.Nu am munca nerenumerata.Multumesc mult inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchisoare cu executare pt distrugere? dananatonela dananatonela Buna ziua.In luna decembrie 2017 am fost sicanat in trafic urmand un accident usor(l am lovit foarte usor in spate)in momentul acela intr un momemt de furie m ... (vezi toată discuția)
Amenintare probleme serioase mirel1990 mirel1990 Buna ziua, Sa incep cu inceputul, acum cateva zile am avut o altercatie eu si prieteni mei (inca 3) in incinta unui bar totul sa terminat 2-3 pumni luati noi ... (vezi toată discuția)
Distrugere auto bilus bilus in urma cu cateva saptamani am indoit cu piciorul aripa unei masini in trafic. orbit de nervi pentru ca soferul acesteia imi tot punea frane si facea sicane pe ... (vezi toată discuția)