avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Întreprindere individuala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Întreprindere individuala

În luna iulie 2015 am deschis o interpretare individuală, fiind unic administrator. Am activat pana in noiembrie 2016, cand am închis activitatea. In momentul inchiderii societatea nu dispunea de bunuri mobile sau imobile. La inchidere societatea acumulase o anumită datorie față de o firma creditare. Dupa doi ani de judecată firma creditoare a avut câștig de cauză în instanță. Intre timp ii-ul a fost radiată.
Intrebarea este: cum se poate aplica sentinta judecatoreasca daca firma debitoare este radiată cu mai bine de un an in urma?

Alte discuții în legătură

Reprezentant srl in insolventa utilizator1c utilizator1c Buna ziua , Am cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta . In septembrie 2014 SRL-ul X , a depus plangere pentru intrare prin efractie si furt calificat ( ... (vezi toată discuția)
Incheiere de inchidere a procedurii insolventei..... ce inseamna exact hajnyci hajnyci Buna ziua! Am gasit pe site-ul Buletinul Insolventei o firma care are un debit neachitat fata de firma noastra. Vroiam sa fac o actiune in justitie pt ... (vezi toată discuția)
Executare silita dan66 dan66 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care cel care urmeaza sa fie executat silit nu dispune de bani sau bunuri si nici macar nu lucreaza(are ... (vezi toată discuția)