avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copiilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copiilor

Buna ziua.In urma cu un an am divorțat la notar de soțul meu alături de care am 2 copii in vârstă de 8 respectiv 9 ani.Atunci s.a stabilit că va fii in comun custodia copiilor, eu m.am mutat cu ei in chirie iar el urma să îmi achite pensie alimentara de 2000 ron.De dragul copiilor ne.am împăcat și mutat iar împreună în casă din care dețineam 50%..In urma abuzurilor la care am fost supusă (bătăi, presiuni psihice ) am cedat și am ajuns sa am cuteva internări la spitale psihiatrice pt alcoolism și depresie severa.Acum fostul soț și.a găsit pe alta și m.aanuntat că am de ales următoarele,: fie renunț la partea mea de casa,fie dau EU pensie alimentara celor doi fii,pina când aceștia vor împlini 26 ani,altfel nu voi mai avea dreptul să îi mai vad.Acum sunt internata la un spital de psihiatrie, pentru alcool și depresie,și nu știu ce să fac.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:42, 23 Aprilie 2019
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa lasati alcoolul
Va sfatuiesc sa va angajati avocat care sa va sprijine.
Daca minorii stau la tata e normal sa le platiti pensia alimentara fie ca renuntati sau nu la cota de casa ce v-ar reveni prin partaj.
Dreptul la a avea legaturi parintesti cu minorii nu va poate fi luat de nimeni decat in situatii exceptionale.
Daca va ingradeste acest drept va sfatuiesc sa va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de răspunsuri A R L alex A R L alex Buna ..numele meu e alexandra am 22 de ani si am 2 copii.am locuit împreună cu concubinul 6 ani .Și acum am decis să pun capăt relației.. motive ar fi ... (vezi toată discuția)
Divortul in urma despartirii in fapt LilianEffect LilianEffect Buna seara!Am si eu mai multe nelamuriri. In octombrie 2011 in urma unei altercatii in familie,sotia mea cred ca si-a scos un certificat medico-legal.Pe ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara mariana1978 mariana1978 Buna ziua.In urma casatoriei am un copil de 8 ani si in 2010 am divortat de tatal copilului,pensia alimentara stabilindu-se la 1/4 din salariul minim pe ... (vezi toată discuția)