avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Control UPFR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Control UPFR

Buna seara,am un mic magazin cu o suprafata in jur de 30 metri patrati.Am avut un control de la UPFR in care mi s-a adus la cunostinta ca ,daca ascult radio in magazin ,trebuie sa platesc o taxa catre ORDA in val de 27 lei +tva ( decizia 399/2006, 189/2013, 99/2016 si 120/2016 ),ce ma sfatuiti ?
Cel mai recent răspuns: LucicaBuzea , utilizator 14:14, 24 Aprilie 2019
Buna ziua!
Cica ar fi legala...
www.avocatnet.ro/articol_165...
Am citit pe forum toate discutiile ,se vorbeste despre restaurante ,discoteci ,peroane,magazine mari gen moll cu altele subinchiriate etc ,dar nicaieri nu am gasit discutii despre un mag de 30 m patrati ,unde incap maxim 15 persoane si acestea inghesuite ? Chiar nu mai suntem normali ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta neexclusiva utilizare muzica ambientala alina_y alina_y Buna ziua. Am un magazin de 20 mp comert produse textile. Din plictiseala am instalat un TV la care urmaresc in mare parte PRO TV, Prima, Acasa, etc. dar ... (vezi toată discuția)
Licenta neexclusiva utilizare muzica ambientala oana1 oana1 Buna ziua. doresc sa atrag atentia supra unei noi taxe [u]aberante.[/u]. Acum cateva zile am primit prin intermediul postei electronice o notificare de plata ... (vezi toată discuția)
Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)