avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna seara am si eu o intrebare care ma tot macina ....si daca se poate da un raspuns cat mai pe intelesul meu .....am o fetita in varsta de 5 ani.. Mama fetite nefiind casatoriti am locuit impreuna pana la varsta de 2 ani si cateva luni ale fetitei la care ea a plecat in spania la munca din spusele ei in prima luna toate frumoase dupa care mia spus ca ea nu mai vine acasa ca sia gasit pe alcineva acolo fiind cu el si la ora actuala acum cateva zile in urma ma trezit cu ea cami zice ca m da in judecata ca vrea fetita sa o ia in spania ce as putea face ..
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 15:40, 24 Aprilie 2019
Dacă vreți să nu Ia fetița in Spania trebuie să va apărați foarte bine.
Ar fi bine sa aveti si avocat ca sa aveti o apărare eficienta.
Dacă vreți să aveți cât mai mult minora la dvs. încercați să va angajați avocat ca sa amane cât mai mult procesul.Ar fi bine sa discutați clar cu avocatul despre acest lucru ca sa va înțelegeți deoarece în caz contrar avocatul va fi interesat sa finalizeze cât mai repede procesul si nu prea va ajuta.
Fetita cu cât creste mai mult va ajuta...mai ales daca ar vrea sa ramana cu dvs.
Aveti sanse sa ramana cu dvs. minora daca va apărați foarte bine.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Fetita am inscriso la gradinita la tara mama mea are grije de ia deoarece eu lucrez ...si in toate activitatile sunt prezent pentru fata ..
Perfect atunci, sfatul dat este unul foarte bun. Amânați cât mai mult procesul. În plus. Mama trimite bani pentru fata?
Ar fi bine sa nu pentru ca arătați dezinteresul.
Trimite da sa o anunt eu ca are o fata si ea si trebuie intretinuta ultima data a trimis in februarie nu luna de luna ca-mi zice ca nu are bani


Pai si cum pot face amanare la proces?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte bine, păstrați mesajele în care spune ca nu are bani. Va trebui sa demonstreze cum va creste copila dacă singura a recunoscut ca nu are bani.
Păstrați toate bonurile și chitanțele cheltuielilor cu copila. În fiecare luna, la final dați mamei pe mail suma cheltuita și rugat-o sa achite jumătate, nu mai mult. Totul sa fie civilizat și în scris.
Despre amânarea procesului discutați cu avocatul dumneavoastră. Va găsi el variante și soluții.
În rest faceți poze oriunde mergeți cu copila, implicați-va în activități cu ea, clăditi amintiri.

Alte discuții în legătură

Custodie unica giulya93 giulya93 buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si ... (vezi toată discuția)
Custodie fetita chico_malo chico_malo buna ziua.sotia mea a introdus divortul.avem on comun o fetita de 2 ani.si ambii dorim custodia.eu nu voi putea sa stau cu ea dar parintii mei sunt dispusi sa ... (vezi toată discuția)
Autoritate părintească pentru tata: cum o pot obține urgent? copilul stă în condiții improprii și nu este bine îngrijit Bacatus Bacatus Sunt un tata de 19 ani ! am o fetita de 1 an si 7 luni ! mama ei are ca mine 19 ani !Din motive terze ( strambe din partea mamei sale ) a plecat de la mine cu ... (vezi toată discuția)