avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat un apartament cu mari probleme de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat un apartament cu mari probleme de execuție, de care mi-am dat seama doar după ce m-am mutat în el. Pot să dau dezvoltatorul în judecată? Îmi vreau banii înapoi

In urma cu doi am cumparat un apartament la mansarda,pertul nu a fost deloc ieftin sau redus fata de restul apartamentelor din acea scara,acum dupa 2 ani,imi ploua in casa.Nu am luat la cunostinta ca am tavan fals si nu am placa deasupra acoperisului tornata,va rog foarte mult sa ma ajutati,in gasirea unei solutii de a rezolva situatia(imi doresc tare mult sa plec din acea casa).Exista o sansa in a da in judecata dezvoltatorul pentru inselaciune?doresc banii inapoi si plecarea din acea zona!
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati intrebat daca aveti placa turnata deasupra? reiese de undeva? Ati cerut proiectul imobilului?
Amiabil inseamna notificare, punere in intarziere, convocare la discutii, intalnire de negociere. Nu dv. singura cu partea adversa singura, ca atunci nu ajungeti la un compromis. Procedura amiabila e una juridica, se face cu avocat sau mediator sau ambele. Altfel nu are sanse reale sa functioneze.
Nu mai trimiteti emailuri fara sa va consilieze un avocat, caci puteti sa va faceti dovezi contrare.
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2019
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog sa imi spuneti ce inseamna copta parte din acoperis? ... EduardDavid EduardDavid Buna ziua va rog sa imi spuneti ce inseamna cota parte din acoperis? Mentionez ca am cumparat un apartament la mansarda unui bloc nou construit si nu este ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Mansardarea podului la bloc - legal? blsqt blsqt buna ziua! numele meu e liviu si ma confrunt cu o situatie careia incerc cu ajutorul dumneavoastra si al acestui forum sa ii gasesc o solutie. am cumparat de ... (vezi toată discuția)