avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inscris judecata in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inscris judecata in lipsa

Cum se formuleaza un inscris pentru cerere judecata in lipsa?
Cel mai recent răspuns: vasilel_67 , utilizator 08:25, 25 Aprilie 2019
Foarte simplu,indicati nr dosarului ,instanta ,numele dvs si calitatea pe are o aveti in cauza si solicitați judecarea în lipsa a cauzei.Semnati și o depuneri personal sau trimiteți prin posta.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc mult!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac un inscris pt.judecare in lipsa? termo termo buna seara va rog sa-mi spuneti cum fac un inscris pe care sa-l trimit la tribunal pt. ca o cauza sa se judece in lispa mea? cu cat timp inainte de termen ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient mircea_savu2003 mircea_savu2003 Buna ziua, As dori o informatie referitor la o citatie in care am calitatea de intervenient. Procesul in care sunt citat este o plangere contraventionala, ... (vezi toată discuția)
Cat ma costa o cerere de judecare in lipsa ? si cine imi poate ... yazai22 yazai22 Cat ma costa o cerere de judecare in lipsa ? Si cine imi poate redacata aceasta cerere ? (vezi toată discuția)