avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat ma costa o cerere de judecare in lipsa ? Si cine ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat ma costa o cerere de judecare in lipsa ? Si cine imi poate ...

Cat ma costa o cerere de judecare in lipsa ? Si cine imi poate redacata aceasta cerere ?
Cel mai recent răspuns: yazai22 , utilizator 14:02, 26 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu trebuie decat sa scrieti : Instanta...., nr. de dosar......., termenul de judecata (daca exista)....., subsemnatul. (nume, prenume, CNP, adresa, calitatea in dosar.).... va solicit judecarea cauzei si in lipsa conform art. 223 Cpc. Data si semnatura si apoi trimiteti la instanta.

Aveti grija insa in functie de natura cauzei, a calitatii dvs. si a altor aspecte procedurale poate sa nu fie avantajoasa pentru dvs. aceasta solicitare. Mai bine ati lua legatura cu un avocat care sa va spuns dupa cunoasterea detaliilor spetei dvs., daca este oportuna aceasta cerere.
Buna ziua , va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol arhip_bogdan2002 arhip_bogdan2002 Buna ziua Ma poate ajuta cineva va rog cu un model de cerere pentru repunere pe rol dosar suspendat in baza articolului 411 alin. 1 pct 2 C. avand ca obiect ... (vezi toată discuția)
Judecarea cauzei în lipsã popflorincozmin popflorincozmin buna ziua sunt parte intr-un proces civil(reclamant) si doresc sa stiu daca se poate cere judecarea cauzei si in lipsa mea. (vezi toată discuția)
Conform cãror prevederi se solicitã judecarea cauzei în lipsã? paula manta paula manta Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns - inainte de 15.02.2013 foloseam pentru judecarea in lipsa art 242 Cpc, acum ce art pot folosi dupa noul cod ... (vezi toată discuția)