avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina sechestrată in Italia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina sechestrată in Italia

Buna ziua .Am avut masina sechestrată in Italia din cauza rezidenței si mi-au fost luate numerele si talonul urmând sa le trimită la noi la poliție .Au trecut deja 2 săptămâni dar numerele inca nu au ajuns.Aveti idee cat dureaza pana vor ajunge la noi ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:17, 25 Aprilie 2019
Bună ziua!
Acest aspect depinde de prevederile din legislația italiană.
Cel mai sigur este să întrebați autoritățile italiene!

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
Este problema delicata care poate dura inclusiv cateva luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare declaratie fata de primul proces penal Diamandi Diamandi Sunt sotia reclamantului (martora) intr\'un proces penal cu doi samsari de masini. La primul penal au dat o declaratie. Acum, la al doilea penal, daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta ... flopy27 flopy27 Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta inmatriculata si in Romania si in Italia??? In 2016 am vandut masina, cu numere italiene ... (vezi toată discuția)
Amenintare Roxanado Roxanado Buna seara,suntem amenintati ca ni se da foc de unchiul sotului meu,cu care locuim in curte.Martori la aceste amenintari au fost 2 echipaje de la Politia ... (vezi toată discuția)