avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Înlocuire Amendă prin Primar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Înlocuire Amendă prin Primar

Bună ziua tuturor, vă cer ajutorul de la persoanele, care știți,raspunsul la întrebarea (problemele) următoare, pe care eu nu le înțeleg, încep prin a vă spune că am câteva amenzi neplătite 5 la număr, începând între anii 2006-2013 valoarea totala a amenzilor este undeva la 1650 lei.
În 2018 am primit o înștiințare de la judecătorie in care mi sa adus la cunoștință,vă scriu pe scurt ce am înțeles, și anume că cuantumul acelei amenzi a fost transformat în ore de munca în folosul comunității întrucât nu sa putut stinge sau recupera acea suma nici până in prezent.
Eu nu am putut plăti aceste amenzi, în perioada respectiva deoarece nu am avut posibilitate financiara, stiu ca asta nu il interesează nici pe primar sau pe altcineva,in comunicare am citit ca primăria a înaintat aceste pretenții, nu stiu exact cum se spune. Intre timp am primit diferite scrisori de la banka ca mi sa blocat contul pentru neplata amenzilor, am fost la finanțe să platesc si am întrebat daca platesc aceste amenzi cu decizia judecătoriei ce se întâmplă? Si răspunsul a fost ca pe ei nu-i interesează aceste decizii judecătorești si ca nu au nici o treabă cu ei, și că trebuie să plătesc, menționez că lucrez de 3 ani în Germania si. Merg acasă doar 1 dată pe an 4 sau 5 zile, si as plăti aceste amenzi dar nu știu ce se întâmplă cu această decizie de la judecătorie, sper ca m-ați înțeles si ca îmi puteți da un sfat sau ma puteți îndruma ce să fac mai departe,vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Amendă penală in germania . Cristian Rafaila Cristian Rafaila Buna . Am primit din Germania o amenda penala(regim rutier) in valoare de 1650 euro, , termenul de plata fiind 3 decembrie , ce consecinte sunt pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Unde se duc amenzile neplatite? Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara,as dori sa stiu unde se duc amenzile neplatite si mai ales unde pot afla de ele.La taxe si impozite locale am verificat si acolo este doar o amenda ... (vezi toată discuția)
5 scrisori emanuellen emanuellen Buna ziua,5 scrisori am primit azi de la Primaria Arad,eu avind domiciliul in Cluj.Scrisorile contin amenzi pentru parcari neplatite in decembrie 2007 si ... (vezi toată discuția)