avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nedeclarare Subantreprenor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nedeclarare Subantreprenor

Bună ziua, deranjez cu două întrebări :
1. în caz de nedeclarare a unui subantreprenor în cazul unui contract de achiziții publice, care sunt sancțiunile sau ce repercursiuni are Antreprenorul General?
2. Să inteleg că toti subcontractorii trebuie declarati beneficiarului ? Adica si cel care vine si montează usile ? ( in principiu orice contract de prestări servicii face parte din contractul de subantrepriză nu?), mi se pare putin deplasat să ceri acordul beneficiarului pentru fiecare contract mărunt...
Voi ce parere aveți?
Cel mai recent răspuns: vasiu.simi , utilizator 13:27, 12 Iulie 2019
Nimeni nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractori deliammm deliammm Va rog sa ma lamuriti daca se poate referitor la urmatoarele aspecte: - Care este diferenta dintre un contract de subcontractare si unul de prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o intrebare. contractul de subantrepriza ... Roxana Codre Roxana Codre Buna ziua. Am si eu o intrebare. Contractul de subantrepriza trebuie comunicat beneficiarului in cadrul contractului de antrepriza? Sau cum aflu eu ca ... (vezi toată discuția)
Subantreprizã sca baloisibaloi sca baloisibaloi Cum puteţi deosebi un contract de prestări servicii de lucrări de un contract de subantrepriză ? Ce raspundere are prestatorul in condiţiile în care ... (vezi toată discuția)