avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua. Am si eu o intrebare. Contractul de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Contractul de subantrepriza ...

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Contractul de subantrepriza trebuie comunicat beneficiarului in cadrul contractului de antrepriza? Sau cum aflu eu ca beneficiar, daca prestatorul de servicii are alti subcontractori care se ocupa de proiectul meu de constructie?
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2022
Roxana Codre, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxana Codre , utilizator 14:03, 24 Octombrie 2022
Buna ziua, subantrepriza nu trebuie adusa la cunostinta beneficiarului si nu trebuie acordul acestuia decat in masura in care din contractul de antrepriza rezulta ca antrepriza s-a incheiat in considerarea prestatorului initial. Antreprenorul raspunde fata de beneficiar cu privire la obligatiile subantreprenorului.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, subantrepriza nu trebuie adusa la cunostinta beneficiarului si nu trebuie acordul acestuia decat in masura in care din contractul de antrepriza rezulta ca antrepriza s-a incheiat in considerarea prestatorului initial. Antreprenorul raspunde fata de beneficiar cu privire la obligatiile subantreprenorului.

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de antrepriza generala de constructii aslan aslan Buna ziua, Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta: O societate comerciala, doreste sa realizeze un proiect de investitii imobiliare ... (vezi toată discuția)
Subantrepriza in constrcutii goldstar9 goldstar9 Buna ziua, este posibil ca , firma X de constructii incheie un contract te antrepriza cu Z pentru construirea unei case de 100m2, poate X sa ofere in ... (vezi toată discuția)
Subantreprizã sca baloisibaloi sca baloisibaloi Cum puteţi deosebi un contract de prestări servicii de lucrări de un contract de subantrepriză ? Ce raspundere are prestatorul in condiţiile în care ... (vezi toată discuția)