avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata cheltuielilor de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata cheltuielilor de judecata

Am introdus in cauza unitatea, ca persoana juridică precum și persoanele fizice care m-au prejudiciat. Dacă las in cauza doar persoana juridică pentru ca s-ar putea admite excepția lipsei calității procesuale pasive, ma mai pot determina sa plătesc cheltuieli de judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 24 Aprilie 2019
Conform Codului de Procedura Civila: partea care pierde procesul va fi obligată, la cererea părţii care a câştigat, să îi plătească acesteia cheltuieli de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea procesuala pasiva și calitatea procesuala de exercitiu AdinaSimona AdinaSimona Am introdus o acțiune pe persoana fizica, ca semnatara a unor acte administrative care mi-au prejudiciat dreptul de a avea un spor in concordanța cu normele ... (vezi toată discuția)
Proces omniasig MAXIMMUSS MAXIMMUSS am obtinut la fond castig de cauza , prin care OMNIASIG BUCURESTI, a fost obligata sa-mi plateasca suma de 15.000 lei diferenta prima de asigurare neachitata, ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar care s-a judecat pe fond,instanta a admis exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a uneia dintre parti care avea in dosar ... (vezi toată discuția)