avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperator creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperator creante

Buna ziua,
Am o problemă cu o firma de recuperarea creanțelor, mai exact din suma inițială de 6123 lei dupa ce am plătit 4 facuri a cate 150lei fiecare am observat pe ultima factura pe care am primit-o ca soldul rămas de plată dupa aceste 4 facturi plătite este de 5932 lei.
I-am contactat sa aflu de ce este asa iar răspunsul lor a fost ca până acum am avut restanțe si a trebuit să le acopere dar pe nici o factura de la ei nu apar aceste restanțe.
Ce as putea face in legatura cu asta?

Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cont 167-cesiune leasing financiar bianchita bianchita In urma cedarii unei masini luata in leasing am in contul 167 suma de 12000 lei si ar fi trebuit conform scadentarului sa am 10000 lei.Ce inregistrare ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata din partea unei societati de recuperari Andreii Gheorghe Andreii Gheorghe Problema mea este urmatoarea : acum aprox 15 luni am anulat contractul cu o firma de internet datorita unor probleme dintre administrator si acestia . Acum ... ... (vezi toată discuția)
Intrerupere furnizare gaze naturale popescu90 popescu90 Am mai gasit o postare cu acest subiect care n-a primit inca raspuns. In cazul meu deconectarea s-a facut la doua zile dupa ce am platit la banca cu o factura ... (vezi toată discuția)