avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am făcut reclamație la ITM și am primit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am făcut reclamație la ITM și am primit următoarele documente de la firma la care am lucrat

Am făcut reclamație la ITM și am primit următoarele documente de la firma la care am lucrat pe motivul că nu am fost plătit pentru ultima luna astăzi dis de dimineață am primit următoarele documente o adeverință care atestă incheierea constructului de muncă și un raport salariat ce vrea sa insemne aceste lucruri am vre o șansă să îi primesc înapoi bani aceeia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 25 Aprilie 2019
Si despre salariul ce vi s-a raspuns de catre ITM?
Nu mi sa spus aștept acuma răspuns de la ei teoretic până pe 11 mai ar trebui să mă anunțe dacă doriți va pot trimite în privat pe fb sau WhatsApp despre ce documente este vorba aștept mesaj in privat dacă doriți să vedeți despre ce vorbesc

Cornel Vasile a scris:

Si despre salariul ce vi s-a raspuns de catre ITM?

Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
conduletdaniel97, utilizator
Daca folosesti butonul "Consultanti" din meniul de sus al avocatnet.ro, vei putea alege sa accesezi lista tuturor consultantilor inscrisi in site. Odata ajuns acolo, vei putea filtra consultantii in functie de profesie (avocat, contabil, consultant fiscal, consultant ISO, consultant resurse umane, SSM etc), dupa judet sau vei putea cauta, dupa nume, un anumit consultant.

Datele de contact le gasiti in profilul consultantului .
www.avocatnet.ro/Despre-cons...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare avocat packardbell packardbell As dorii un avocat care sa ma reprezinte. Astept un mesaj in Privat pentru detalii . Despre ce seste vorba și toate cele . (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca am intrat in posesia unui mesaj trimis de catre ... Rusu Adriana Rusu Adriana Buna ziua! Daca am intrat in posesia unui mesaj trimis de catre o colega catre alta persoana spunandu-se despre iubitul fiicei mele ( el a lucrat in acelas ... (vezi toată discuția)
Fise individuale de instruire ssm si psi bettyy2002 bettyy2002 Rog din suflet cine ma poate ajuta cu niste tematici complete de instruire , toate tipurile !! ,niste teste model si o decizie interna pentru personal cu ... (vezi toată discuția)