Buna ziua! Daca am intrat in posesia unui mesaj trimis de catre o colega catre alta persoana spunandu-se despre iubitul fiicei mele ( el a lucrat in acelas loc cu mine o perioada de aproape un an) ca vine obosit la munca din cauza intretine relatii intime si cu fiica mea si cu mine, cum as putea sa o dau in judecata pt calomnie!? Va multumesc si astept raspuns!
Multumesc! Este colega de servici iar ms l-a dat pe whatsapp catre o alta colega si imprastie ms si vorbe urate despre mai multi colegi,.Probabil au fost vb scoase in urma la mai multe discutii purtate cu ea in care am rugat-o sa nu mai faca anumite gesturi si sa nu i se mai adreseze iubitului fetei mele care era acum cateva luni coleg cu noi intr-un mod in care parea ca se da la el ca este penibila ea avand baiat mai mare decat iubitul fetei mele!
Adresându va unui avocat pt a analiza sanse costuri,durata,ce puteti obtine etc.Daca afirmația se făcea în public,pe fb ,rețelele socializare era o situație in conversatia privată/corespondenta privată a doua persoane e alta situatie.Astfel de probleme se lămuresc in discutia cu un av căruia tb să i explicați situatia respectivă...