avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Daca am intrat in posesia unui mesaj trimis ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Daca am intrat in posesia unui mesaj trimis de catre ...

Buna ziua! Daca am intrat in posesia unui mesaj trimis de catre o colega catre alta persoana spunandu-se despre iubitul fiicei mele ( el a lucrat in acelas loc cu mine o perioada de aproape un an) ca vine obosit la munca din cauza intretine relatii intime si cu fiica mea si cu mine, cum as putea sa o dau in judecata pt calomnie!? Va multumesc si astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:19, 10 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc! Este colega de servici iar ms l-a dat pe whatsapp catre o alta colega si imprastie ms si vorbe urate despre mai multi colegi,.Probabil au fost vb scoase in urma la mai multe discutii purtate cu ea in care am rugat-o sa nu mai faca anumite gesturi si sa nu i se mai adreseze iubitului fetei mele care era acum cateva luni coleg cu noi intr-un mod in care parea ca se da la el ca este penibila ea avand baiat mai mare decat iubitul fetei mele!
Ultima modificare: Duminică, 10 Octombrie 2021
Rusu Adriana, utilizator
Adresându va unui avocat pt a analiza sanse costuri,durata,ce puteti obtine etc.Daca afirmația se făcea în public,pe fb ,rețelele socializare era o situație in conversatia privată/corespondenta privată a doua persoane e alta situatie.Astfel de probleme se lămuresc in discutia cu un av căruia tb să i explicați situatia respectivă...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire la l-o ul de munca bibicarina bibicarina Sunt hartuita la locul de munca de șefa mea, când am fost la manager sa ii spun ca sunt înjurat, făcută proasta, ma înjura de mama, ma face proasta și ... (vezi toată discuția)
Captura de ecran a mesajelor private de pe facebook reprezintă o infracțiune? În ce măsură poate răspunde juridic persoana care le distribuie? geo83 geo83 Sunt curios daca cineva distribuie in spatiul public capturiile de ecran a mesajelor purtate din mesageria privata a doua persoane pe Facebook reprezinta o ... (vezi toată discuția)
Bună. am fost contactată de un polițist pe fb privind la o ... georgiana92 georgiana92 Bună. Am fost contactată de un polițist pe fb privind la o plângere pe numele meu. Cu persoana respectivă nu am discutat niciodată, îi o plângere ... (vezi toată discuția)