avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul concediu medical

buna seara
am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva,as dori sa stiu ce salar net o sa primes pe luna noiembrie avand in vedere ca de azi am intrat in concediu medical -fiind insarcinata nu ma simt bine si doctorul mi-a dat 6 zile de concediu medical -
brutul pe 6 luni din mai pana in octombrie fiind de 12667,
ma intereseaza sa vad cat de mult ma afecteaza la indemnizatia de 85%
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 14:08, 25 Noiembrie 2009
concediul medical pentru boala obisnuita se calculeaza pe baza mediei zilnice pe 6 luni anterioare intrarii in CM *nr zile CM *75%.

Perioda de CM boala obisnuita este perioada asimilata stagiului de cotizare si intra in baza de calcul a mediei zilnice a CM pentru sarcina si lauzie.
buna si multiumesc de mesaj
dar as fi dorit sa stiu ce net am sa primesc pe luna noiembrie
brutul per total la cele 6 luni a fost de 12667 si cum am calculat eu sunt 131 de zile dar nu stiu cum se calculeaza netul
va multumesc anticipat
Pentru a se putea calcula salariul net pe luna noiembrie este nevoie de mai multe date ( salariul de baza , sporuri acordate ) . Veniturile de la concediul medical se cumuleaza cu cele realizate din prezenta la serviciu pana la data intrarii in c.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical lavinia almasan lavinia almasan Buna ziua tuturor, sunt in prezent in concediu medical pt boala obisnuita urmare a unei interventii chirurgicale, beneficiez de 5 zile de CM pentru internare ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ganca ganca as dori sa stiu cum se face calculul pt concediu medical cu boala obisnuita se scade 25% din salariul de incadrare si se mai scade si impozitul sau se face ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prenatal cod 08. raduionut raduionut Am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns concret, am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. care este metoda de calcul concediu ... (vezi toată discuția)