avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comunicare adresa de executor
Discuție deschisă în Executare silită

Comunicare adresa de executor

Executorul judecătoresc trimite adrese de înființare proprie la 8 ani după hotărârea de încuviințare. Are atașate procese verbale de cheltuieli suplimentare din 2013 și 2017 pe care eu nu le-am primit. Iar citația este însoțită de toate aceste procese, contractul de credit și hotărârea fără plic. Asa cum se trimiteau înainte de întrarea legii cu protecția datelor personale. Pot face contestație acum dacă am plătit și eu și giranți atunci? Suma este aceeași din hotărâre. Și dacă avea voie sa trimită hârtiile fără plic. Mulțumesc pentru atenția dumneavoastră!

Alte discuții în legătură

Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu lilianabre lilianabre Buna ziua...are voie legal angajatorul sa oprească din salariu doar în baza actului primit de la executorul judecătoresc dacă nu are atașată la această ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru creditul altei persoane gabriela_marc gabriela_marc Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie: La adresa mea a sosit un plic de la Tribunal ptr executarea silita datorata unui ... (vezi toată discuția)