avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

Buna ziua...are voie legal angajatorul sa oprească din salariu doar în baza actului primit de la executorul judecătoresc dacă nu are atașată la această o hotărâre judecătorească în
baza căreia avea dreptul executorul sa emită acea hartie? multumesc

Ultima modificare: Joi, 29 August 2019
lilianabre, utilizator
Cel mai recent răspuns: lilianabre , utilizator 20:28, 29 August 2019
Da. Executorul a transmis doar instiintarea de infiintare a popririi si incheierea de incuviintare a executarii probabil. In instiintarea de infiintare a popririi sigur face referire si la titlul executoriu.

Daca doriti sa obtineti titlul executoriu puteti studia actele de la dosarul de executare si puteti efectua copii. Tineti cont ca aveti termen 15 zile sa depuneti contestatie la executare silita.
Buna seara .am recitit acasă hârtiile primite si nu face referire la nici o hotărâre judecătorească. se vorbește si de 2 anexe care nu sunt atașate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar gh3gh1 gh3gh1 am primit de la un executor judecatoresc o adesa de infiintare a popririi pe salariul unui angajat, insotita de o incheiere de incuviintare silita. Executorul ... (vezi toată discuția)
Retinere salar stefiflavia stefiflavia va rog frumos sa ma ajutati cu o problema - in baza unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile trebuie sa fac niste retineri din salar. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie sa trimita executorul unui angajator ptr. infiintarea popririi salariale ptr un angajat? danalex1971 danalex1971 Sunt persoana fizica autorizata si am primit o comunicare din partea unui executor judecatoresc ptr poprirea unei treimi de salariu a unuia din cei 4 angajati ... (vezi toată discuția)