avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza de flotant

Sunt proprietarul unui imobil dat in chirie. Ce implică viza de flotant și ce riscuri sunt pentru mine ca proprietar ?
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2019
nic nicol, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:15, 26 Aprilie 2019
resedinta este locul in care o persoana locuieste temporar. ca sa obtina viza de resedinta, chiriasul trebuie sa faca dovada faptului ca locuieste legal. daca aveti incheiat un contract de inchiriere legal (inregistrat la fisc), exemplarul chiriasului ii permite sa-si depuna singur dosarul pentru viza de resedinta. in unele locuri se cere si declaratia gazduitorului, autentica.
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)
Viză de flotant Mădălina Alexandra D Mădălina Alexandra D Bună ziua. Dacă eu stau în chirie cu contract înregistrat la finanțe nu e nevoie de prezența proprietarului pentru ca mie să mi se dea viza de flotant. ... (vezi toată discuția)