avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... imputernicire victima inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

imputernicire victima inselaciune

Se poate ca o victima prin inselaciune(metoda accidentul) sa imputerniceasca notarial(procura) pe fiul sau ,sa o reprezinte in cauza si sa ceara aparare din oficiu?
Va primi apărător din oficiu doar dacă instanța apreciază ca fiind necesar. Asistenta juridică nu este obligatorie, in esența, in astfel de cazuri.
Prin procura poate fi reprezentata de oricine, da.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
Victima nu primește avocat din oficiu.
Ar fi bine sa angajați avocat deoarece procura nu va ajuta in mod efectiv.
Poate sa o reprezinte prin procura, dar avocat din oficiu nu cred sa primeasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar violyd violyd buna ziua va rog sa-mi transmiteti daca la inchiderea unui dosar cu comfirmare renuntare up la judecator este nevoie ne de avocat (vezi toată discuția)
Accident rutier Petretudor95 Petretudor95 Salut . Am avut un accident rutier si eu nu am fost de vina , dar am avut in masina 6 persoane . Permisul mi.a fost retinut de politie . Cum imi pot recupera ... (vezi toată discuția)
Informații dintr-un dosar penal Alex3101 Alex3101 Bună. Am avut un accident acum 4 luni. Am lovit 2 pietoni pe trecerea de pietoni (aceștia au fost transportați la spital și internați aproximativ 2 ... (vezi toată discuția)