avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

dosar

buna ziua
va rog sa-mi transmiteti daca la inchiderea unui dosar cu comfirmare renuntare up la judecator este nevoie ne de avocat
Nevoie este, nu este obligatoriu.
Asistenta juridică nu este obligatorie, dar este binevenit mereu sa apelați la un avocat.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie drog mare risc pentru consum B3Ni99 B3Ni99 Buna ziua, De curând, la o percheziție asupra mea la o petrecere au fost găsite 1 pastila ecstasy și inca o jumătate. Am declarat ca acestea au fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie de catre procuror la admiterea schimbarii măsurii educativă a internării (art.516 si art. 517 ncpp) - unde se judeca si in cat timp? roica1235 roica1235 Buna ziua, As dori sa intreb daca cineva stie in cat timp si unde se poate judeca o contestatie depusa de catre procuror la admiterea cererii de schimbare ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis de conducere pt subcategorie ROXANA1810 ROXANA1810 Bună ziua, Prietenul meu a cumpărat o motocicleta care depășește cu 2 KW subcategoria pt care are permis. A cumpătat un chit de limitare din Anglia pe ... (vezi toată discuția)