avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Informații dintr-un dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Informații dintr-un dosar penal

Bună.
Am avut un accident acum 4 luni. Am lovit 2 pietoni pe trecerea de pietoni (aceștia au fost transportați la spital și internați aproximativ 2 săptămâni).
Politia mi-a înaintat dosar penal (11489/P/2018 Timiș). Cu victimele nu am putut păstra legătură.Nu cred că au mai mult de 30 zile CML.
ÎNTREBAREA MEA :Cum pot afla informații din dosarul meu . Mai exact, dacă victimele au depus plângere sau nu în acest dosar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la organul de cercetare penală sa va interesati.
1. Primesc un răspuns de la secretariatul Parchetului, asa pur și simplu? Sau trebuie să fac o cerere
2.Pot merge eu personal sau printr-un avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la politistul care se ocupa de dosar.
Puteți merge și personal sau puteți să vă angajați și un avocat care sa studieze dosarul și cu care să stabiliți strategia de apărare.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părăsire a locului accidentului Lucian19943 Lucian19943 Am avut acum o săptămână un accident cu masina am lovit un om cu oglinda...eu am vrut sa il duc la spital ca ne cunoșteam dar el a zis ca nu,la o ora mai ... (vezi toată discuția)
Furt, tentativă de omor. Maria Maxim Maria Maxim O persoană agresata acum 2 ani, se cunosc agresorii axista declaratii dar dosarul este tot la poliția din localitate. După cat timp se trimite dosarul mai ... (vezi toată discuția)