avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsire nemotivat in zi decretata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsire nemotivat in zi decretata

Buna ziua, as avea o întrebare pentru dumneavoastră în legătură cu lipsirea nemotivată in zi decretata de stat de la locul de munca. Ieri 26 aprilie (zi decretata) am lipsit de la munca fara să anunț. Întrebarea mea este dacă mă poate trece nemotivat in data respectivă menționez faptul că trebuia să mergem la munca, am fost anunțați anterior. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 27 Aprilie 2019
Va poate ponta, chiar daca acest lucru nu este corect sau legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate Vali12 Vali12 Am lucrat in cadrul unei societati in perioada iulie 2014 - martie 2015 cu CIM pe perioada nederminata. Dupa incetarea CIM cu acordul partilor, am solicitat ... (vezi toată discuția)
Buna seara , sunt intr-un litigiu de munca ,in speta am solicitat ... timpuriu timpuriu Buna seara , sunt intr-un litigiu de munca ,in speta am solicitat concediu conform OUG 147/2020 ,copilul meu invatand in sistem hibrid , o saptamana online /o ... (vezi toată discuția)
Avertisment scris pentru absenta nemotivata roda67 roda67 In cazul in care pentru o abatere disciplinara este dat avertisment scris pentru plecarea de la locul de munca fara aprobarea sefului si se decide si pontarea ... (vezi toată discuția)