avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort fara indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort fara indemnizatie

doresc sa divortez de un cetatean american insa nu am indemnizatie. cum pot sa divortez in asa fel incat ca statul sa imi ofere mie copilul avand in vedere ca nu am un venit? pot cere o pensie de intretinere daca a fost cauzata in casnicie abuz emotional si stres post traumatic? multumesc si hristos a inviat

Alte discuții în legătură

Hristos a înviat! sunt căsătorită de 6 ani si am o fetita ... alinapri09 alinapri09 Hristos a înviat! Sunt căsătorită de 6 ani si am o fetita cu actualul care are 5 ani.. In primii 4 ani mi a greșit, vorbea cu alte femei, le cauta, in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil miky_1126 miky_1126 Bun ziua, as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatie crestere copil daca am lucrat pana pe 1.12.2013 si apoi in Ianuarie 2014 am aflat ca sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Adeverinta venit persona fizica lenaka7 lenaka7 Hristos a inviat! Sunt o mama care isi creste singura copilul( divorțată de tata care ofera doar 400lei/luna, 1/4 din salariu lui). Am depus cerere la ... (vezi toată discuția)