avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM-ul se autosesizeaza daca raportarea unei decizii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM-ul se autosesizeaza daca raportarea unei decizii de incetare a suspendarii contractului de munca se face peste termenul prevazut de lege?

ITM-ul se autosesizeaza daca raportarea unei decizii de incetare a suspendarii contractului de munca se face peste termenul prevazut de lege?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 28 Aprilie 2019
Nu ...dar la sesizarea scrisa sigur va face control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere simona435 simona435 Buna ziua, Am fost angajata cu data de 08.10.2015 cu contract de munca pe perioada nedeterminata, iar pe data de 04.01.2016, angajatorul a venit la inchiderea ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa-mi recuperez vechimea in munca, daca nu mi-a fost raportata reluarea activitatii cuvantuleputere cuvantuleputere Buna ziua! In decembrie mi-am luat cateva zile de concediu fara plata si pe durata acestuia mi-a fost suspendat contractul de munca. Pe parcursul ultimelor ... (vezi toată discuția)
Poate o firma sa solicite despagubiri de la un angajat care nu a raportat la itm la timp o decizie de incetare a suspendarii unui contract de munca, iar acest lucru a dus la aplicarea de amenzi cuvantuleputere cuvantuleputere Poate o firma sa solicite despagubiri de la un angajat care nu a raportat la ITM la timp o decizie de incetare a suspendarii unui contract de munca a unui alt ... (vezi toată discuția)