Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dvs cu privire la o problema care ma macina de ceva vreme.
Nu mi-am cunoscut niciodata tatal biologic si nici nu m-a recunoscut in certificatul de nastere (este o dunga in dreptul lui), dar am aflat intre timp.
Intrebarea mea este: pot sa ii intentez proces de paternitate pentru "daune" retroactive? Sau daca se poate face ceva in aceasta situatie...
Precizez ca am 28 de ani.
Multumesc anticipat!
El a putut sa o facă pentru ca nu l-a tras nimeni la răspundere. Dumneavoastră o sa aveți salariul pe cartea de munca.
Nu înțeleg la atâția ani nevoia subita de a va trage tatăl la răspundere. Ce ați așteptat pana acum și de ce ura asta pe el?
Nu v-a dorit ca de altfel cum nu va doresc milioane de oameni de pe planeta. Asa cum nici eu nu vreau altceva în momentul asta.
Apreciez mai mult un om care cunoscandu-si limitările da un pas înapoi decât altul care rămâne și traumatizeaza.
Mergeți mai departe fără sa va mai împiedicați de asta. Ca nu ii veți demonstra altceva dacă îl dați în judecata decât ca a avut dreptate sa se îndepărteze pentru ca ati crescut și sunteți frustrat și interesat.
Pai mie din conținutul mesajelor sale mi-a reieșit cum ca îl urăște. Posibil însă să mă înșel.
Însă nu cred nici ca vrea relații personale. Nu a menționat nicăieri ca ar dori sa îl cunoască.
Dificil subiectul.
Mostenire bunic
ordogszabi
Buna ziua.
Bunicul meu (tatal mamei mele) a fost abandonat pe cand el era foarte mic (s-a nascut in 1901) de catre mama lui. Pe tatal lui nu l-a cunoscut ... (vezi toată discuția)