avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul de a primi indemnizatie pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul de a primi indemnizatie pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreun impediment in obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ANI, in situatia in care in ultimele 12 luni de activitate mama copilului a lucrat cu norma partiala(2 ore /zi) dar a avut si concedii fara plata!
Concediile fara plata pot impiedica primirea indemnizatiei? Daca da, care sunt situatiile in care se poate pierde indemnizatia?
Apreciez promptitudinea raspunsului.
Cel mai recent răspuns: BG , utilizator 13:43, 24 Noiembrie 2009
1. Din raspunsurile colegilor mei si al meu si din extrasele de lege pe care vi le-am dat reiese ca ati inteles bine.
2. Legea nu distinge veniturile impozabile obtinute din CIM, fie ca sunt cu full time, fie cu part time ci sa fie din activitati profesionale.
va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului monicaciuc monicaciuc Buna Ziua, Sunt in 15 saptamani de sarcina si in luna ianuarie am avut 5 zile concediu fara plata , iar in luna februarie 10 zile concediu fara plata. Va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de ingrijire copil Ank27 Ank27 Buna ziua! in cazul unei intreruperi de 10 zile pe cartea de munca in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului se indeplinesc conditiile de acordare a ... (vezi toată discuția)
Mai pot lua concediu de crestere a copilului? cosmi24 cosmi24 am intrerupere o luna pe cartea de munca... mai pot beneficia de concediu de crestere a copilului si implicit de indemnizatia de crestere a copilului? (vezi toată discuția)