avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cine incaseaza banii dupa o asigurare pe viata si cine ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cine incaseaza banii dupa o asigurare pe viata si cine lichideaza un imprumut facut de o persoana decedata ?

Buna ziua. As dori sa pun o intrebare in forum. Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde . Prietenei mele i-a murit de curand tatal care avea o asigurare pe viata. Avea de asemene si un imprumut de la o Banca,imprumut pe care murind nu a reusit sa-l lichideze. Intrebare : care este rolul celor doi mostenitori in ceea ce priveste asigurarea si imprumutul ? Incaseaza ei banii pe asigurare ? Trebuie sa lichideze imprumutul facut de tatal lor ? Inca o data multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:14, 29 Aprilie 2019
Asigurare pt acel credit ? Daca da, e in folosul bancii, daca nu, beneficiarul incaseaza - cel mentionat in polita.
In ce priveste creditul, daca accepta mostenirea, platesc in limita valorii mostenite si creditul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare-mare problema!!! ContSters285 ContSters285 va rog sa ma ajutati cu un raspuns, o lamurire. Am o problema mare, foarte mare. Acum o luna, tatal prietenei mele de-o viata, a murit. In timpul vietii omul ... (vezi toată discuția)
Asigurare pe viata ContSters219817 ContSters219817 De curand l-am gasit pe tatal meu mort. Am o suspiciune ca el a avut asigurare pe viata, iar aceasta asigurare a fost incasata de unul dintre ginerii lui. Cum ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract banca... ContSters124416 ContSters124416 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.Am din 2007 un credit de nevoi personale,fara giranti,doar in baza adeverintei de salar.Din ianuarie ... (vezi toată discuția)